tisdag 28 april 2009

Suspekta flygplan över Ground Zero?

Satt och lyssnade på radion just, och radioprataren berättade om något som skapat tumult i New York häromdan: En Boeing 747 sågs (går liksom inte att missa) flyga cirkulerande väldigt, väldigt lågt, jämte ett annat mindre plan, över östra delen av Manhattan - den plats där World Trade Centers tvillingtorn stod tills 2001, nu kallad Ground Zero. De som arbetade i byggnaderna runt området hade fått panik, förmodligen för att de trodde att ännu en terroristattack var på gång, och ringt ner polis och borgmästaren.
Den sistnämnda fick då gå ut i ett snabbt pressmeddelande om att det inte alls var någon terroristattack på gång, utan 747:an var inget mindre än presidentens Air Force One som var ute på fotoflygning - skulle fotas med Frihetsgudinnan i bakgrunden.
Dock hade det missats en liten detalj: att informera allmänheten om det hela... Tokigt det kan bli.

Nå, sitter och lyssnar på bra musik, filar på en novell, och funderar på meningen med livet i största allmänhet...
Har varit en lugn dag idag. Ledig efter en stökig jobbhelg. Det har gått i ett hela helgen, mångt och mycket att göra och köra. Ser fram mot semestern. 13 veckor kvar... Huff. Nåja, det går nog rätt fort. Har egentligen inte bestämt nåt speciellt i sommar. Bokat en bil i veckan, så lite bilkuskande blir det iaf. Åsså koncert på Ullevi - ska andas samma luft som Bono 1 aug ^^ Och innan dess har jag Brucan att se fram mot i början av juni! Koncertsommar med andra ord!

Well, nu ska jag skriva vidare så den här novellen (som börjar bli en roman, och som påbörjades 2005) blir klar nån gång...
Hej på er

Inga kommentarer: